03.12.2016

‘‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE DİN GÖREVLİLERİ EL ELE’’

Diyarbakır il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun, din görevlilerine hizmet içi eğitim kapsamında bir dizi Konferanslar projesi çalışması tamamlanıp,tanıtımının ve ilk programının icra edildiği konferansımız, Kayapınar İlçe Müftülüğü Konferans salonunda   İl Müftümüz sayın Burhan İŞLİYEN ,Kayapınar İlçe Müftüsü M.Sırrı ŞIK ve Bayan Kur’an Kursu Öğreticilerinin de katılımı ile gerçekleşmiştir.

Sunuculuğunu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyesi Özlem ÖZKAN’ın yaptığı program,Mustafa ŞEKER'in gönülleri tenvir eden Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, İl Vaizi Fatime KARTI'nın "Selamlama ve Proje Tanıtımı" konulu konuşması, İl Müftümüz sayın Burhan İŞLİYEN’in ‘‘Hizmet Bilinci’’adlı sunumu ve 2015 yılında Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda fahri olarak gönüllü hizmet veren Kur’an Kursu Öğreticisi ve Din Görevlilerine Şükran Belgesi takdimi ile son buldu.