23.10.2017

MUHARREM AYININ SONUNDA ÇOCUKLARA HAFTA SONU ETKİNLİĞİ

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Yeşilay Diyarbakır Şubesi’nin birlikte organize ettiği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde kalan Çocuklara yönelik Hafta sonu etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Diyarbakır İl Müftülüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Program Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fatime KARTI, İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Mustafa GÖKHANER, ADRB üyesi Özlem ÖZKAN, İl Müftülüğü Bağımlılıkla mücadele Koordinatörü Yahya ÖGER ve Çocuk evlerinde “ Değerler Eğitimi” kapsamında görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerinden Zahide BATGİ, Fatma EROĞLU ve Gülnur EZGİN refakatinde gerçekleştirildi.

ASP İl Müdürlüğü Çocuk evleri Sorumluları ve 70 çocuk iştirak etti. Öncü Çocuk grubunun, Çocuklara “ Nasrettin Hoca” adlı tiyatro oyununu oynamaları ve ardından, Dicle Üniversitesi Genç Yeşilay üyesi olan Öğrencilerin, çocuklara yüz boyama etkinliği, pazıl ve boyama çalışması yaptırması ile son buldu.

Diyarbakır İl Müftülüğü personeli programın sonunda misafirlere aşure ikram etti.