06.03.2017

DEĞERLER EĞİTİMİ

‘’ Diyarbakır da Gençlik Değerleri ile Buluşuyor.’’

Diyarbakır İl Müftülüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Liselerde: ‘’ Değer Kat Kendine Yenilme Benliğine’ ’ Ortaokullarda : ‘’Değerlerimle Değerliyim’’ konu başlıklarıyla 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Diyarbakır Merkez İlçelerinden Kayapınar ve Yenişehir ‘de Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik planlanan, içeriğinin: ’’ Allah İnancı’’ olduğu  ‘’Değerler Eğitimi’’ projesi uygulanmaya başlanmıştır. Şubat ayı itibari ile Okullarda gerçekleştirilen Sunumların birinci değerlendirme toplantısı 27.02.2017 Pazartesi günü İl Müftülüğü Toplantı Salonunda, İl Müftü Yardımcısı Abdullah IŞIK eşliğinde, Değerler Eğitimi projesine destek veren Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile gerçekleştirildi.

Projemizin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz…