11.10.2016

KURUM İÇİ HİZMETLİ ALIM İLANI

Aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro derecesi, kadro adedi, münhal kadronun bulunduğu yer ve cami grubu yazılı olan münhal yerlere,yarışma sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

1- Halen görevli olmak,
2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak,
3- Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak,
4- Nakil için kanuni süresini doldurmuş olmak;
5- Asaleti tasdik edilmiş olmak.
6- İsteklilerin en geç 18/10/2016 günü mesai bitimine kadar İlgili İlçe Müftülüğüne dilekçe ile başvurmaları ve 19/10/2016 günü saat 09:30’ da imtihanın yapılacağı Diyarbakır İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.
7- Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.04/10/2016

Şahabettin KARABAY
İl Müftüsü V.

MÜNHAL KADROLAR