30.03.2018

Gençliğin Sorunları Çalıştayı

İl müftülüğü Aile ve Dini Rehberli Bürosu, Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik projeleri Destek Programı İlim İrfan Gençlik Merkezi Projesi çerçevesinde gençlik sorunları çalıştayı gerçekleştirdi

Diyarbakır Büyükşehir Öğretmen evinde yapılan çalıştay gençler arasında hızla yayılan ve günümüzün en önemli sorunlarında olan bağımlılıklar konusunu ele aldı. Çalıştaya İl Müftülüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Baro, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünden uzmanlar, Yüksek Öğrenim Yurtlar Kurumu ve hastanelerde çalışan manevi danışmanlar ile  müftülük il ve ilçe gençlik koordinatörleri katıldı. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleşen çalıştay oldukça yoğun geçti.